Chec cu lamaie

miercuri, 10 septembrie 2008

Ingrediente:

250 g margarina
-200 g zahar
-coaja rasa de la o lamaie
-2 plicuri zahar vanilat
-4 oua
-250 g faina
-2 lingurite praf de copt

Cum se face:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu ajutorul mixerului si se adauga zaharul vanilat, dupa care se mai amesteca putin. Galbenusurile se freaca cu zaharul si cu margarina, apoi se adauga spumei de albusuri. Se rade coaja unei lamai, se stoarce, iar zeama rezultata se adauga compozitiei. Se amesteca in continuu cu mixerul si se adauga faina si praful de copt. La final se adauga coaja de lamaie, se amesteca si se toarna in forma unsa cu unt si tapetata cu faina. Se lasa la cuptor 45 de minute.
Pofta buna !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mamma Mia ! Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino