Mancarica de naut

sâmbătă, 13 septembrie 2008



Ce-ti trebuie :

cam 300 de grame de naut
foi de dafin
suc de rosii
curry
patrunjel
cimbru
ceapa
ardei rosu

Cum procedezi :

Pui nautul la inmuiat cu o noapte inainte daca nu vrei sa astepti ani sa se fiarba bine. In principiu nautul e fiert cam ca fasolea. Trebuie sa schimbi apa de vreo 2 ori si sa-l fierbi bine. Adaugi putin curry, 2 foi de dafin si sare sa fiarba cu nautul.


Separat se face un sos cu ceapa calita, sosul de rosii, curry, cimbru, ardeiul tocat patratele. Adaugi acest sos peste naut atunci cand este bine fiert si a scazut mult apa si amesteci. Adaugi putin patrunjel maruntit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mamma Mia ! Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino