Terci ca la nenicu Vali

sâmbătă, 13 septembrie 2008

Ingrediente :
malai, apa, sare,
branza sarata de oaie
praz
cateva felii de sunca

Cum se face :
Se pune apa la fiert cu sare. Se adauga incet si se amesteca in mod constant malaiul, timp de 10 minute pana prinde un pic de consistenta. Nu trebuie sa fie la fel de tare ca mamaliga, secretul terciului fiind compozitia sa mai moale. Asa ca ai grija cat malai torni !
Intre timp ai ras deja o bucata mare de branza, minim 300 de grame, ai facut cubulete mici de sunca. Pui branza rasa si sunca intr-un castron peste care vei turna terciul cand e gata. Apoi amesteci cu o lingura pana ce branza si sunca patrund in terci. Daca vrei poti sa-l servesti cu rondele de praz pentru mai mult gust ! Sa va fie de bine !

1 comentarii:

Aquarian spunea...

=)) sounds god damn awesome

Trimiteți un comentariu

Mamma Mia ! Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino