Tocanita cu rosii si carne de pui

luni, 8 septembrie 2008



Ingrediente :



piept de pui dezosat

50o g rosii

1 sau 2 cartofi

1/2 vanata

1 ceapa

2 linguri unt/ margarina

patrunjel, marar, cimbru

sare, piper, del'kat



Cat de usor poti manca delicios :

Se taie pieptul de pui in bucatele mici, cubulete si se rumenesc impreuna cu ceapa taiata marunt in unt. Daca credeti ca e nevoie mai puneti un pic unt sau ulei de masline. Se lasa un pic sa se inabuse pana ce carnea de pui capata o culoare alba, rumenita pe alocuri. Rosiile se tin cateva minute in apa fiarta, pentru a se decoji mai usor apoi se curata de pielite si se taie marunt. Se adauga cartoful fiert in prealabil si bucatele mici de vanata.Acum puteti adauga si o lingurita de delicat si cimbrul. Se lasa sa fiarba fara a se adauga apa, daca e nevoie mai adaugati putin unt. Cand e aproape gata adaugati mararul, patrunjelul tocat si dati putin la cuptor. In general 15 minute este suficient. Tot ce va mai ramane de facut este sa o serviti calda !



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mamma Mia ! Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino