salata de boeuf

sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Ingrediente :
100 grame carne de vaca sau piept de pasare
500 grame de cartofi
500 grame morcovi ( important este sase foloseascaaceeasi cantitate de morcovi,carfoti, muraturi)
100 grame mazare
400 grame de castraveciori murati
100 grame gogosari acri
un borcan de maioneza
2 linguri mustar

Cum se prepara :
Carnea se fierbe intr-o oala. Se curata de spuma cand da inclocot, apoi se adauga putina sare si se lasa sa fiarba in continuare, la foc mic. La sfarsit carnea fiarta se taie cuburi mici.
Se curata si se spala legumele si zarzavatul si se pun la fiert (mazarea din conserva nu se fierbe).
Dupa fierbere, cartofii, morcovii se taie cubulete.



Se pune totul intr-un castron, se adauga castraveciorii taiati, gogosarul taiat si mazarea. Se sareaza, se adauga o parte de maioneza si o lingura de mustar si se amesteca bine.
Restul de maioneza se intinde cu un cutit lat in strat uniform pe suprafata de sus.
Se decoreaza cu masline, frunze de patrunjel,gogosar.



Se serveste dupa 1-2 ore de la preparare.
Pofta buna !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mamma Mia ! Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino