tocanita de ficatei

duminică, 9 noiembrie 2008


Ingrediente :



500 grame ficatei de pasare

2 cepe mai mari

putin patrunjel

sare, piper, vegeta sau delikat

ulei

4 linguri de bulion



Mod de preparare :



Se toaca marunt ceapa si se caleste un pic in ulei. Se adauga ficateii si se lasa impreuna cu ceapa si uleiul pentru a se rumeni putin ( atentie, nu asteptati sa prinda o culoare rumena in adevaratul sens al cuvantului pentru ca ii veti arde, ci doar sa se 'albeasca' pentru a prinde un gust mai bun).



Adaugati o cana cu apa, cele patru linguri de bulion si condimentele.

Fierbeti pana ce scade apa si ficateii sunt gata ( gustati ;) cu incredere ).

Adaugati o mana de patrunjel tocat si mancati cu pofta !



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mamma Mia ! Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino