fursecuri " fulgi de nea"

vineri, 26 decembrie 2008

Ingrediente:
4 albusuri, 150 gr. unt, 150 gr. faina, 150 gr.zahar pudra, o lingurita de rom sau zeama de lamiie, 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul pudra si esenta de rom. se adauga untul topit in prealabil si apoi racit pana la tempratura camerei. Crema se bate pana se omogenizeaza foarte bine.
Apoi se pune faina si zaharul vanilat si se amesteca compozitia prin rasturnare pina cind se incorporeaza toate ingredientele.



Compozitia se toarna in tava cu ajutorul unei lingurite. Trebuie sa aveti grija sa lasti minim 10 cm intre linguritele de crema pentru a nu se uni intre ele.
Se pot lipi intre ele, punand in mijloc gem de fructe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mamma Mia ! Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino