mancare de fasole verde

marți, 23 decembrie 2008



Ingrediente :
o cutie de fasole verde
5 linguri bulion
un morcov si un ardei gras
2 cepe
sare, piper
patrunjel

pulpe de pui

Mod de preparare :
Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei.Cand ceapa s-a calit se adauga pulpele de pui si se lasa putin la prajit in ulei, langa ceapa. Se adauga morcovul si ardeiul. Apoi se adauga suficienta apa cat sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba aproximativ un sfert de ora dupa care se adauga fasolea din conserva (scursa de zeama ). Se lasa sa fiarba impreuna.



Se mai adaug apa,daca e nevoie( adicadaca zeama scade si mancarea se usuca). Cand e aproape gata, se adauga bulionul,sarea si piperul si patrunjelul tocat marunt.
Atentie, daca folositi fasole verde proaspata adaugati-o imediat dupa apa si carne, caci e nevoie de mai mult timp pentru a fierbe.

Pofta buna !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mamma Mia ! Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino