mancare de fasole ( oarecum indiana )

marți, 31 martie 2009

Ingrediente :
2 maini de fasole rosi si 2 de fasole alba
2 cepe medii
un morcov
ananas din compot
bulion
sare
condimente pentru fasole de la Fuchs
chili
o lingura de faina

Preparare :
Se lasa fasolea la inmuiat pentru cateva ore, dupa care se pune intr-o oala cu apa si se fierbe vreo ora daca nu si mai mult. Se schimba apa o data.

In vasul in care doriti sa faceti mancarea de fasole caliti o ceapa mare sau 2 medii, impreuna cu un morcov. Adaugati o lingura de faina in uleiul fierbinte.
Peste legumele calite adaugati fasolea si apa din apa in care a fiert pana acum. Adaugati 3 -4 linguri de bulion, in functie de cat de gros este si tot acum puteti adauga si condimentele Fuchs si neaparat sa nu uitati de chili.
Cand e aproape gata mai adaugati putin chili si bucati de ananas din compot, foarte bine scurse. o puteti servi cu painicile indiene, numite Naan. ;)
pofta buna !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mamma Mia ! Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino