blat de tarta ( II)

joi, 18 iunie 2009



Pentru un blat de tarta mai pufos :
4 oua
3 linguri de zahar
4 linguri de faina
un plic de zahar vanilat
un varf de cutit de praf de copt

Se bat albusurile cu putina sare si cu zaharul vanilat.
Separat intr-un alt bol se bat galbenusurile cu cele 3 linguri de zahar, pana ce devine o crema. Se toarna crema rezultata din galbenusuri si zahar peste albusurile spuma si se amesteca.
Adaugati faina si praful de copt si amestecati constant pana ce totul devine o compozitie omogena.
Turnati crema in forma de tarta sau in tava si lasati la cuptorul preaincalzit in jur de 30 de minute.
Dupa acea puteti prepara o budinca simpla, turnati fructele si adaugati un tort-gele, pentru fixarea fructelor.


Se serveste rece, de la frigider !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mamma Mia ! Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino