spaghetti milanese/ spaghete milaneze

marți, 4 august 2009

Ingrediente :

- 3oo grame paste, cam 1/2 din pachet
- ciuperci
- sunca presata
- parmezan
- sos de rosii
- oregano
- o ceapa
- busuioc
- sare & piper

Preparare :

Se fierb pastele conform instructionilor de pe pachet in apa cu sare. Cand sunt gata se clatesc in apa rece.
Intre timp se caleste ceapa taiata solzisori in foarte putin ulei de masline, se adauga si ciupercile, iar cand acestea sunt aproape gata si sunca. Se condimenteaza si se adauga si sosul de rosii .
Se mai lasa pe foc inca 5 minute pana cand sosul fierbe un pic.

Pe fiecare farfurie se pune o portie de spaghete si sos din abundenta !
Se servesc cu vin rose !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mamma Mia ! Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino