pangasius la cuptor

marți, 3 noiembrie 2009

Ai nevoie de : - file de pangasius
- patrunjel
- boia de ardei, ulei de masline, piper
- vin alb
Se prepara foarte usor la cuptor : Se dezgheata pestele si se scurge de apa cu ajutorul unor servetele. Se unge pe ambele parti cu putin ulei de masline, cu boia de ardei, dupa care se presara din plin patrunjel si putin piper.
Se pune in tava pentru cuptor, in care se adauga putin vin alb. Se lasa la cuptor vreo 30 de minute si se serveste cu lamaie si garnitura de cartofi natur.

2 comentarii:

Just me spunea...

DACA ITI FACE PLACERE , TI-AM OFERIT UN PREMIU LA MINE PE BLOG!

raluca spunea...

glumesti ?!! Ma onoreaza. Muerci mult de tot.

Trimiteți un comentariu

Mamma Mia ! Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino