Alte gogosici

miercuri, 25 august 2010

Ingrediente :
-20o grame iaurt
-150 grame faina
-3 linguri zahar
-1 ou
- 1 pliculet de zahar vanilat
-o lingurita praf de copt





Pregatire:
Se bate oul intr-un castron cu un tel, apoi se amesteca cu iartul.



Se adauga pe rand zaharul, praful de copt si zaharul vanilat si se amesteca pana se omogenizeaza.



La sfarsit se pune in castron si faina, apoi amestecati.
Cu o lingurita se ia din compozitie si se pune intr-o tigaie incinsa. Aluatul nu e consistent, e putin moale, dar asa trebuie sa fie.
Gogosicile se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servetel pentru a se scurge de ulei, apoi se servesc cu pofta si pudrate cu zahar. :)
Poate nu arata fenomenal dar sunt foarte gustoase.







1 comentarii:

Federica spunea...

mmmmmmmmmm..devono essere proprio una delizia!ciao!

Trimiteți un comentariu

Mamma Mia ! Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino