
Ingrediente:
1/2 pachet de paste (melcishori, scoici, spirale si ce mai vreti voi)
1 conserva de ton maruntit in ulei (daca vreti ceva mai picant, ton cu ardei iute, sau sos picant)
2 cepe
4 sau 5 catelusi de usturoi
3 sau 4 linguri de pasta de tomate
si mirodenii


Cum faceti:
Puneti pastele la fiert (scrie pe pachet) oricum va dati seama cand sunt moi, eventual puneti un varf de cutit de sare ca sa nu se lipeasca. Lasati pastele intr-o strecuratoare sa se scurga. Intr-o tigaie caliti ceapa si usturoiul, pana capata o culoare aurie. Se adauga conserva de ton, sc

1 comentarii:
v-am promis nişte comentarii, iată-le! în primul rând, nu-mi plac pastele alese de voi(ce-s alea "spirale", "melcişori"? încercaţi să folosiţi nişte paste italieneşti de genul penne, rigatoni, tagliatelle etc. apoi, în apa în care se fierb pastele se adaugă şi puţin ulei pentru a nu se lipi. pentru aspectul pastelor vă recomand ceapă verde în locul celei obişnuite(bineînţeles, atunci când e sezon). pasta de tomate ar trebui şi ea înlocuită cu pommodori pelati. iar cu usturoiul părerile sunt împărţite: unii spun că dacă ai pus într-o mâncare usturoi, nu mai are rost să pui şi ceapă, însă e ok la mâncarea asta să le adăugaţi pe amândouă. bon appetit!
Trimiteți un comentariu