Ingrediente :
piept de pui - dezosat
cartofi
parmezan ras- inlocuibil cu cascaval
usturoi
frunze proaspete de busuioc
suc de rosii
ciuperci din conserva
niste unt - foarte putin
condimente
Preparare :
Se taie pieptul de pui in bucatele potrivite, un fel de cubulete dar mult mai mari. Se ung bucatile de carne cu un amestec de unt topit, condimente pentru pui de la Fuchs, oregano, sare, usturoi si maruntit si se aseaza in tava. Alaturi de carne, se adauga cubulete de cartofi, ciupercile si sosul de rosii.
1 comentarii:
Buna,
Numele meu este Adrian si iti scriu in numele site-ului http://www.GatesteInteligent.ro . Ne-ar face placere sa faci parte din echipa de parteneri/blogeri pasionati de arta gatitului. Pentru acest lucru te rugam folosesti formularul de la pagina: http://www.gatesteinteligent.ro/adauga-blog-retete-mancare.html sau trimite-ne mail la adresa office@gatesteinteligent.ro
pasiunea de a gati!
Adrian T
Trimiteți un comentariu