ciorba de legume

duminică, 25 ianuarie 2009

Ingrediente :
un dovlecel ( va puteti lipsi de el daca nu aveti )
un cartof mare sau vreo 2 medii
o ceapa
telina
2 morcovi
un pumn de mazare ( congelata, proaspata sau din conserva )
leustean, patrunjel, tarhon, un cub maggy de legume
un plic bors magic
bulion/ pasta de rosii



Mod de preparare :
Se caleste ceapa taiata marunt cu telina cubulete, cu morcovul si dovlecelul in putin ulei de masline si vreo 2 - 3 linguri de apa. Cand aceste legume s-au mai inmuiat se mai adauga apa si cartofii taiati impreuna cu mazarea. De asemenea tot acum puteti adauga si cele 3 linguri de bulion ( bineinteles ca puteti pune mai mult daca va place ca ciorba sa fie mai colorata ). Spre finalul fierberii, dupa vreo 30 de minute, adaugati bors magic dupa gust si cubuletul de maggy, pentru a acri supa de legume. In final adaugati leusteanul si patrunjelul tocate marunt.
Se poate servi cu smantana sau cu un ardei iute.

Pofta buna !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mamma Mia ! Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino