ciorba de perisoare

sâmbătă, 29 noiembrie 2008



Ingrediente :
1 morcov
1 pastarnac
o radacina de patrunjel
o ceapa
bulion
bors
Ingrediente pentru perisoare :
300 grame de carne tocata
o ceapa taiata marunt
2 linguri orez
un ou crud
putina faina
verdeata

Preparare :
Se pune zarzavatul taiat cubulete la fiert. Cand zarzavatul e fiert e adauga bulionul, borsul. Se potriveste de sare si cand fiebe in clocot se adauga perisoarele facute in prealabil.
Perisoare : Se ameseteca carnea tocata cu sare, piper, un ou crud, putina faina si orez. Se fac bile de marimea unei nuci si se adauga in ciorba. Se fierb cam un sfert de ora.
Se mai adauga verdeata precum marar ,patrunjel si leustean dupa gust.
Pofta buna !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mamma Mia ! Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino